Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję osób do postawienia serwera LC

pajtapon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam ludzi ktorzy ogarniaja jak postawic serwer Last Chaos na VPS'ie.

Pisac na pw lub wbijac na xxx

/Reklama teamspeaka,

Neoxyh

Opublikowano

I co masz zamiar z takim serwerem zrobić? ;; Jak po jednym dniu padnie z powodu zbyt dużej ilości błędów i łatwej możliwości atakowania? :P

Nie wiem czy wiesz ale istnieje cos takiego jak Anty DDoS.

Duzej ilosci bledow ? Zalezy jakie pliki.

Opublikowano

Wiesz... ddos'ami to akurat najmniej bym się przejmowała. :p

Opublikowano

Wiesz... ddos'ami to akurat najmniej bym się przejmowała. :P

Polski Hard Chaos, jakos stal :D

Mysle ze nie bedzie zadnego problemu z zabezpieczeniami.

Opublikowano

Polski Hard Chaos, jakos stal :D

Mysle ze nie bedzie zadnego problemu z zabezpieczeniami.

Jakoś stał, ale serwerem wysokich lotów to on nie był. Co prócz samego postawienia serwera masz zamiar dokonać? Masz już jakieś plany odnośnie serwera?

zSCFQrN.png

Odkrywca
Opublikowano

anty ddos ma ograniczone dzialanie ;) Poza tym bledy znajda sie zawsze, przykladem jest byly serwer Vanilla. Jezeli nie znasz sie na developerce chociaz troche to nie poradzisz sobie z ogarnieciem serwera:) Chyba ze znajdziesz kogos kto te ew. bledy bedzie naprawial za ciebie;)

Opublikowano

Jakoś stał, ale serwerem wysokich lotów to on nie był. Co prócz samego postawienia serwera masz zamiar dokonać? Masz już jakieś plany odnośnie serwera?

Pierw szukam ludzi, nie wychylam za daleko glowy jak jeszcze serwera nie ma, plany jak narazie sa takie aby postawic serwer dosyc dobrze go ogarnac i otworzyc.

Opublikowano

Nie patrz na te AntyDDoS  Żeby taki Anty DDoS coś dawał byś musiał wykupić licencje aktualnego + premium którego ciężko zdedosować Bo te darmowe się nadają na podtarcie się :D Co do twoich planów życzę ci sukcesów Ale jak od początku nie wiesz co masz zamiar postawić to szacun :P  

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie patrz na te AntyDDoS  Żeby taki Anty DDoS coś dawał byś musiał wykupić licencje aktualnego + premium którego ciężko zdedosować Bo te darmowe się nadają na podtarcie się :D Co do twoich planów życzę ci sukcesów Ale jak od początku nie wiesz co masz zamiar postawić to szacun :P

a kto mowi ze ma byc darmowy AntyDDoS ? Hosting oferuje za 30zl (Miesiecznie).

Ale jak od początku nie wiesz co masz zamiar postawić to szacun :P

Mam zamiar serwer LC postawic...

Proste i latwe do zrozumienia.

Opublikowano

Mam zamiar serwer LC postawic...

Proste i latwe do zrozumienia.

Heh dla ciebie może i proste Ale jak ktoś chciałby nawet ci pomóc to spyta jakie EP Spyta o konkrety ...  Postawić serwer LC to można i na kompie EP1 w dzień :D  O to mi chodzi 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

AntyDDoS wcale taki tani nie jest, na te najsłabsze ataki są one jeszcze tanie, a na mocniejsze to musisz nieźle wybulić. Po za tym jeżeli nie potrafisz postawić serwera samodzielnie to moim zdaniem nie ma sensu próbowania, bo to będzie tylko strata gotówki. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...